Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J51o67s49e23f 18B57á54r55t52a

15. 1. 2023 16:36

Pane Břízo v tv běží reklama s Evou Holubovou, odpověď jejího partnera sedí přesně na vás.

0 0
možnosti

Mladý muž, nechcem Vám brať ilúzie,

ale musím konštatovať, že o maďarskej politike a jej dlhodobých

zámeroch nemáte ani šajnu.

1 0
možnosti

Aha, výborně. K tomu mám pár připomínek:

1) V článku jsem prezentoval postoje Petra Pavla k situaci Maďarska a k případné diplomacii při jednání s ním. Nejde tedy o mé názory či pochopení situace Maďarska, ale o mé názory na Pavlovu diplomacii. To je ale něco úplně jiného.

2) Ano, nejsem žádný expert na Maďarsko, ale vy podle všeho také ne, alespoň z vašeho komentáře nijak nevyplývá, že byste jím měl být, takže proč by se úplně stejně nedalo pohlížet i na vás?

3) Váš komentář je úplně zbytečný, protože nedodal žádné informace, které by někomu něco řekly. Nicméně, plivl jste si na mě, což vám určitě pohladilo vaše ego, takže účel to asi splnilo, gratuluji :-)

1 0
možnosti

Zajímavý článek. Do antagonizmu Orbána nahnala sama EU. Začalo to poté co zvítězil s neslýchaným výsledkem nad socany, co zadlužili národ a zemí právě vůči EU a zaprodali zemí Sorosovi. Pak v době vrcholu migrace, když on byl jediný v Evropě co dodržel závazky z Shengenu, tak jeho, ale i celý národ nařkli "fašisty". Tak se nedivme, že začal paktovat s ruským satanem.

1 1
možnosti

Náš budoucí prezident nemá a nebude mít na vztahy EU - Maďarsko pražádný vliv. O tom se spíš rozhoduje ve Washingtonu než v Bruselu či Berlíně. Navíc když 1.dáma MPA prohlásila, že Orbána je potřeba vyhnat. Abych nebyl podezírán - stejná fantasmagorie je AB plán jak zařídit mír na Ukrajině.

0 0
možnosti

Kde je informační temno, tam se holt netuší, proč byl právě v této době Babiš u Macrona a proč o tom mluví v souvislosti s tím mírem. Jak Macron, tak Scholz vědí, která bije. O tomtéž mluvil Oskar Lafontaine na plno v německém tisku. Evropa bez ruských zdrojů projde tvrdou deindustializací. Evropa se buď emancipuje ze závislosti na USA nebo se stane prostě skansenem. Proto je jejím životním zájmem, aby válka na Ukrajině skončila co nejrychleji a Evropa obnovila hospodářské vztahy s Ruskem USA neUSA. Hádejte, kam už odstěhovala jedna z největších firem Německa BASF, jedna z mála německých firem se světově špičkovou výrobou. Pokud se stane s čínsko německými vztahy totéž, co s Ruskem, bude vše jen mnohem rychlejší. Proč myslíte, že byl Scholz v Číně. Proč myslíte, že Babiš nesmí být prezidentem, přitom nabízí Fialovi spolupráci. Jak píšu, tam, kde je informační temno, tam lidé netuší, co volí. Autor cosi vytušil stran ruských bezpečnostních zájmů. Mladí rozhodnou o prezidentovi. Je to jejich budoucnost. Jinak platí, kdo chce kam, holt pomozme mu tam. Autorovi se nedivím, čemu u generála Pavla věří. Neměl by. Představy Okamury a Bašty jsou nesmyslné, stejně tak Rajchlova PRO. Je to celoevropský problém. Autor myslím časem pochopí, co se dnes děje, žije v iluzích stran politiky. Nechť si poslechne všeechny "vládní" kandidáty stran obchodních vztahů s Čínou. Proč a jak musí Babiš získat hlasy přesně popisují politologové. Jenom tomu také rozumí, ničemu jinému. V Německy stejně vystupují zejména zelení. Holt jak píšu, kdo chce kam pomozme mu tam. Ne nadarmo se jinde píše, buď padne Putin, nebo evropské vlády.

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik