Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vazeny pane Petre Břízo. "Prezident elect" ma pravo i v dobe pred inaguraci, se sejit s vladnimi cinitely jinych statu. Ustava CR nema proti tomu vyhrady. Je mozne a ja bych dal na to krk (rikalo se tak po staru), ze byl nekym z organizatoru pozvan i s moznosti promluvit. Zde je na ostatnich ucastnicich, jak se budou k nemu chovat. Bude pro ne ten byvaly "druhy" v NATO ve vysluzbe, ci budou nadbihat jako budoucimu prezidentovi CR. To zalezi na Makronovi, Schulzovi a dalsich.

Tem vsem kritikum pana "zvoleneho prezidenta" CR, poznejte Ustavu a take diplomaticke moznosti takovych vysokych cinitelu. "Etiketa" Osobnosti musi byt videna. Po tech dvaceti letech i cesky obcan se musi ucit o moznostech Osobnosti.

7 0
možnosti
PL

P76e27t62r 42L27o32r93e41n97c

17. 2. 2023 20:29

Vas dopis do Ceska jste nemel adresovat panu Brizovi, ale dezolatum, kterym byl urcen i jeho blog. ;-)

9 1
možnosti
MB

Souhlas. Zlatý Miloš! Nikam nejezdil a byl klid. Zbytečně vybudil rozruch na zasedání NATO 2018, kde usnul. (fota dostupná). Pravil - "Válka nebude, nějaká chřipka na Ukrajině". Nyní jedná s ochrankou o výši odměn v Lánech. Blbě mu naklepávali peřiny. Prý nějaké přesčasy ...

Pavel je skutečně hyperaktivní, modernizuje. Na Hradě již svépomocí položil plovoucí podlahy! V Mnichově od Macrona dostal číslo na Putina. Furt obsazeno. Babiš s ním již vyjednává toužebný mír.Zase problém - 400.000 Kč, za letadlo, faktura. Tak ji vložil ji do účtů za volební kampaň - Návštěva Paříže, kámoše. To je divné! Vždyť říkal, že ta cesta s jeho kandidaturou vůbec nesouvisí. Že by zase lhal? To není možné ... :-)

15 0
možnosti
PN

P83e39t61r 49N26e79d32v12ě77d

17. 2. 2023 19:49

Mobilizaci? Tu řešil přeci Řehka. Divím se, že nejste vyděšený. Jinak díky za doporučené čtení. Je tam dokonalá fotka ze sociálních sítí. Pod ní panu prezidentovi napsali něco o mírové dohodě. Ona mírová dohoda už není úsměvná? Není taky dezolát, když mluvil o míru? Chce obětovat Ukrajincům území?

Nebo si to špatně vysvětluji? Přestože to dělám úplně stejně jako voliči pana Pavla?

2 6
možnosti
PB

Nejsem vyděšený, protože nejsem idiot. Řehka určitě jen odpovídal na dotaz novináře, a média to nafoukla. Asi každý ví, že v případě války by mohla být mobilizace.

Pokud neznáte názory Petra Pavla, které opakoval mnohokrát v médiích, tak vám je rád zopakuji: Petr Pavel je pro případnou mírovou dohodu, která by byla podmíněna tím, co vyžaduje Ukrajina, tedy kompletním stažením ruských vojsk z území Ukrajiny včetně Krymu. To je velký rozdíl proti tomu, co říkají dezoláti, např. Bašta, který se jasně vyjádřil, že územní ztráty jsou akceptovatelné.

Máte k tomu ještě nějaké dotazy?

6 0
možnosti
JD

Prezidentem se stane až po složení slibu. Tedy devátého března.

Můžete se klidně stavět na hlavu, můžete se dohadovat v diskuzích a nic na tom nezměníte. Máme totiž pořád ještě tu ÚSTAVU!!!;-D;-D;-D;-DR^R^R^

1 8
možnosti
MB

Juro,tro je sice pravda.Nicméně zapomínáte na naše slavné siláky. Lamželeza Frantu Kocourka z Brna. Trhal, kousal a ohýbal kde co. Na Miloše ovšem neměl. Ten hravě ohnul celou naši Ústavu! Kam se hrabe Eliška Pomořanská? S ohýbáním podkov, lámáním mečů a brnění !... :-)

14 1
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

7 0
možnosti
Foto

Karma. Ty komické diskuze kde koblihám praskají žilky z toho, že Pavel jako zvolený prezident už pracuje jsou opravdu dobré. Boj neskončil a vadí úplně vše co zvolený prezident dělá. I beseda mezi studenty je dohání k hysterii.:-)

14 2
možnosti
KK

Nikomu opravdu žilky nepraskají. Neříkejte, že jste tak naivní, abyste bral diskusní příspěvky v tomto prostoru vážně.

3 1
možnosti
MP

No pokud to myslíte vážně tak jste blázen, ale je to určitě nadsázka.

0 0
možnosti
Foto

Je to národní tragédie. Zavrhli jsme člověka, který má telefon na Macrona, Erdogana a Scholze. Zná určitě i presidenta státu Džibuti. A je schopen uspořádat mírovou konferenci v Praze.

Vyřešil by rusko-ukrajinskou válku, dosáhl by míru na Předním východě, zklidnil by Čínu, aby nechala být Tchaj-wan a možná by se přestali mydlit Pákistán v Indii o Kašmír.

A my ho pošleme do obytňáku, aby kočoval po ČR

Shame on us !!!!

20 4
možnosti
Foto

Však tam byli i jiní prezidentští kandidáti než generálové ve výslužbě. Ale P.P. je zvolen, budeme ho respektovat, a doufám, že to je ten pravý, kterého ČR potřebuje. :-/ Ale tradice civilních českých prezidentů byla jeho zvolením porušena. Kromě generála Svobody, který byl zvolen do funkce za "pražského jara", a pobyl si tam velmi krátce, [>-] nikdy žádný voják ve na pražském Hradě neseděl. Amen. j

0 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik