Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jasně...lže každý. Na druhou stranu ne každý je vrcholový politik a ne každého při lhaní jako vrcholového politika nachytají média. A proto je "obětním beránkem". Byla to jeho vlastní volba.

0 0
možnosti
Foto

Politik je také člověk, a hlavní náplni jeho práce je přesvědčit voliče, aby jej zvolili – a to přesvědčování v sobě často zahrnuje i řadu nekalých praktik.

Zdroj: https://petrbriza.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811786

Jeden z účinných způsobů, jak přesvědčit voliče, aby jej znovu zvolili, je vyvarovat se kroků, které nahrávají těm, které nevolil a volit nechce do konce svých dnů

Tím nemyslím ten večírek, ale spíše to kličkování kolem.

0 0
možnosti
MS

Je to nafouknutý morální kýč. Připomíná mi to svaté rozhořčení novinářů, že si Jiří Čunek dovolil pobírat sociální dávky, na které měl nárok. Taková hrůza!

0 0
možnosti
AK

Mně se líbí beránkův výrok: „Vnímám pochybení v rovině etické, neporušil jsem žádný zákonný předpis.“

A má jistě pravdu, pieta se nedá nařídit ani předepsat.

Buď v sobě slušnost máte nebo ne.

Jeho slova by mohli použít ti, kdo jsou nebo mají být za dezinformace souzeni.

Nebo ne?

0 0
možnosti
DR

Bohužel jste vůbec nic nepochopil a nepochopil především to, že nešlo pouze o ten samotný večírek. Celý tento blog je tudíž bohužel jen takovým osobním plácnutím do vody.

1 0
možnosti
AK

Předseda lidovců, ministr práce a sociálních věcí a místopředseda Fialovy vlády v jedné osobě se v průběhu několika málo dní opakovaně dopustil šíření dezinformací. Vždy poté, co byla jedna jeho dezinformace vyvrácena, s hlubokou pokorou se omluvil a neprodleně začal šířit další.

Podle některých čelných členů KDU-ČSL je opakované lhaní předsedy pouze běžná klukovina. Mělo by pak ale následovat vysvětlení, proč je v jiných případech obyčejná klukovina v podobě šíření dezinformací trestná a proč jsou za ni navrhovány tak vysoké sazby.

Když šlo o někoho jiného, byl Jurečka nekompromisní:

https://denikn.cz/476531/vlada-ztraci-posledni-zbytky-duvery-lide-jsou-rozumnejsi-nez-vy-pobouril-opozici-prymula/

1 0
možnosti
Foto

Je samozřejmě možno to i takto vnímat a interpretovat.

Podle mne jste však vůbec nepochopil podstatu a nejspíš nevlastníte to, co by vám pomohlo pochopit.

0 0
možnosti
MR

Dnes nám vládnou bulvární media a televize, noviny a ty zajímá sledovanost a tím pádem finanční toky ... .

Moc dobře znají svůj divácký okruh, jež se rekrutuje z celkem jednoduchých potřeb a pohledů, a určité negativity a mít tzv. otloukacího panáka. Mají vypracované profily, jak zaujmout diváka a udržet sledovanost.

Což potvrzuje přítomnost bulvárních hvězdiček, co by moderátorů, nikoliv zkušených vystudovaných novinářů. Prima to i svého času zkusila ale ... .

To by nebyla žádná tragédie, kdyby společnost byla funkční tak jako za dob mocnářství a 1. republiky, kde byla duševní, duchovní, intelektuální elita, různé organizace, třeba Sokol. Dále k tomu rozvinuté stranické zázemí, dorost, voliče.

Dnes nic takového není, tak že media mají plnou palebnou sílu, jsou si dobře vědomi, že vytvářejí popularitu politiků a nejen jich.

Platí vlastně to, co i dříve, člověk se bojí, aby když otevře dveře, tak na něj nevyskočil ... , dnes ministr Jurečka, před tím ministr Válek, zítra ministr Rakušan.

Zkrátka je to jen mediální lynč, jež si hraje na pseudomorálku podanou medií a vymývači mozků, různými odborníky, politology atd.

0 1
možnosti
MR

Přiznám se, že ani nevím čeho je Jurečka ministr a je mi to jedno. Že jeho rodina žije z dotací stejně jako Babišova je mi jedno taky. Že v době kdy je třeba "šetřit" pořádá za 400 000,- večírek mi úplně jedno není, ale chápu, že to je jen molekula vody v oceánu jím a ostatními zcela zbytečně promrhanými a rozkradenými penězmi. To, že se nechá nachytat a pak lže jak malý uličníček mne nijak moc u člověka jeho formátu nepřekvapuje. To, jak se ho snaží přesvědčení milenci pětikoalice pomocí krkolomných konstrukcí obhajovat považuji za poměrně zábavné.

2 0
možnosti
Foto

Asi toho nevíte ještě víc. Hlavně se to hodilo opozici. Která sama má na hlavě máslo, rovnající se nejméně celoroční produkci Madety.

2 2
možnosti
ZV

Velmi rozumný názor,souhlasím s vámi. Jen když ho začli moralizovat,tak měl říct vše a byl svatý pokoj. Vám karma

1 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik