Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J61a93n 61A20b87r76t

30. 5. 2022 15:11

Až na zeměpisné nesrovnalosti hezký článek. Pokud by Putin šel do konfliktu s NATO tak na území Pobaltí.

0 0
možnosti
TB

Hloupost....naprosto nesmyslně snižujete smysl a schopnost NATO....

1 0
možnosti
HH

Úžasná analýza. Má jen jednu vadu, totálně překrucuje skutečnosti, které se na Ukrajině děli a dějí.

2 7
možnosti
Foto

Souhlasím, jen nesouhlas s děli:-)

0 2
možnosti
JL

Tolik času věnovat něčemu, co je dostupné v médiích...? Ten chlápek asi nemá co na práci. Blbé je, že Rusko/Kreml/Putin válkou s Ukrajinou testují trpělivost a charakter,jednotu členů NATO: ANo, to je blbé, ale současně dobře. Členové NATO si mohou mezitím promyslet, jak zlikvidovat ruskou obranu. Přijdou na něco? Uvidíme. Pokud přijdou, tak zaútočí, pak nepřijdou, nechají Ukrajinu, ať válčí sama.

1 0
možnosti
MB

Už u Adolfa se objevili jeho osvícení generálové. Na Východě poukázali na genocidu a total destrukci. Sdělili, že tak se přece válka nevede. Tradice pruských, mnohde šlechtických rodů. Později vše vyústilo v operaci Valkýra. E. Rommel se zastřelil, von Stauffenberg popraven. Ruští kluci generálové, smýšlí jak? Přijeli si pro pračku, sušičku a televizi? ... :-)

3 0
možnosti
Foto

R^

Zkuste přemýšlet o tom, proč ruská armáda likviduje především průmyslové objekty v Donbase (tzv. Doněcké republice) , v Mariupolu a pod. Vždyť to vypadalo, že chtějí mít tuto oblast "osvobozenou" a jaksi připojenou k Rusku. A teď ji srovnávají se zemí?

Nějak mě napadlo - když to nedostaneme, tak jim to aspoň rozmlátíme.

6 0
možnosti
JL

Přesně tak, je to trestná výprava jako ve starověku a středověku -- bránící se město srovnat se zemí, obyvatele popravit a poslat do otroctví. Ostatní se pak leknou, je to Čingischánova metoda boje....Rusové současně likvidují na dobytých územích bránící se ukrajinský element. Je to Stalinova metoda: kdo je proti revoluci, toho zabijte nebo pošlete na Sibiř. Putin to má nastudované, studoval sovětské právo a dějiny SSSR a KGB.

2 0
možnosti
LS

Hodně dobrý článek.

5 0
možnosti
  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik