Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vláďa nemůže popřít, že chce válku

Všimněte si, že i když i když vláďa tvrdí, že válku nechce, dokázat to nemůže. Náhoda? Závěr si udělejte sami. Já nic netvrdím! Já jen sdílím!

A je to tady. Konečně přichází velké odhalení spiknutí, na kterém se podílejí všechny nejdůležitější mocenské skupiny na celém světě, v čele s prezidentem USA a celé galaxie. Už to všechno prasklo a je na čase, aby se to veřejnost konečně dozvěděla. Všichni víme, že vláďa chce zahájit mobilizaci hned po inauguraci generála Pavla. Důkazy jsou všude kolem nás!

Nejdříve se musíme uvést do skutečně korektních historických souvislostí. Zde se konečně dozvíte nezkreslenou pravdu, zatímco mainstreamová média vám neustále lžou. Předně, za speciální vojenskou operaci na Ukrajině může NATO, které expanduje směrem na východ. Například Ukrajina bezdůvodně usiluje o vstup do NATO od roku 2014 a ve zrychleném schvalovacím řízení byla v roce 2022 téměř součástí nebezpečného západního bloku! Co měl Putin dělat jiného, než se opět bránit nacistům?

Pak si vezměte ty dodávky zbraní. Opět, od roku 2014 Amerika zasílala obrovské zásoby moderních útočných zbraní, jako jsou rakety FGM-148 Javelin s dostřelem 2 kilometry, FIM-92 Stinger s dostřelem 8km či turecké drony Bayraktar TB2, které jsou schopny letět rychlostí až 200 kilometrů v hodině! Jak se takového hybridní hrozbě může ubránit jaderná velmoc, v jejíž výzbroji jsou pouze rakety Ch-47M2 Kinžal s rychlostí pouhých Mach 5 a doletem tisíců kilometrů, či s obrovskými zásobami raket S-300 s doletem stovek kilometrů? Samozřejmě, že se Rusko muselo postavit takové existenční hrozbě!

Západ si však nedal pokoj a posílá Ukrajině další zbraně. Vlastně prakticky nekonečný proud zbraní! Desítky kusů tanků, systémů HIMARS, dělostřelecké munice, protiletadlových útočných zbraní a humanitární pomoci. Jak má Ruská federace čelit takové přesile, když se její sklady s tisíci kusů podobné techniky postupně ztenčují? Jediná možná obrana je pravidelný útok na nepřátelskou energetickou síť!

A to ještě není vše, pak je zde další linie příběhu. Všimli jste si, že čipová krize, tedy nedostatek čipů, nastala přibližně ve stejnou dobu, jako se začaly vyrábět vakcíny proti Covid-19? Jen náhoda? Pokud vám teď spadla brada, pak je to signál, že máte poslední zbytky racionálního myšlení. Buď jste nebyli očkovaní, a nebo vaše dávka vakcíny byla defektní, naštěstí pro vás. Ostatní už to dostalo. Tyto čipy vyrábí Elon Musk ve svých laboratořích Neuralink, na příkaz amerického kongresu. Ano, ten stejný Elon Musk, který koupil i Twitter, aby pomocí něj ovlivňoval veřejné mínění. A také buduje síť satelitů Starlink, pomocí kterých dotyčné čipy řídí. Dnešní nanotechnologie nepotřebují ani anténu, ani napájení a dostanou se do mozku samy od sebe, aniž by ucpaly cévy. Skrze tyto čipy Zelenskyj nařídil Čechům, aby si zvolili generála a teď nás transformuje na roboty, abychom šli slepě bojovat na Ukrajinu proti nevinné Ruské federaci, která za nic nemůže a pouze brání svá ukrajinská území. Jediný, kdo to mohl zablokovat, byl pan Babiš. Ale už je pozdě.

Pan Petr Pavel se dlouhodobě snaží vyvolat útok na Ruskou federaci. Jeho pozice ve velení NATO byla pro takovou úlohu nevhodná, proto se nyní chystá útok provést v roli prezidenta České republiky, ve které má příslušné pravomoci a domluvili se na tom s panem Fialou. Petr Fiala měl podobné dohody i s dalšími dvěma kandidáty, nicméně vyhrál pan generál, a ten je pro danou roli nejvhodnější. Fiala nemohl sám mobilizaci vyvolat dříve, protože na hradě stále sedí soudný člověk s pozitivními vztahy s Ruskou federaci, který zatím každý pokus o mobilizaci opakovaně vetoval. Proto musí Fiala a celá Evropa počkat na pana Pavla.

Petr Pavel ještě není prezident a stíhačky F-35 dostaneme až po ukončení jeho prezidentské funkce, ale on je chce vzít, nabít je jadernými bombami vyrobenými z odpadu z Temelína, a poslat na Moskvu. A stíhačky F-35 jsou pro tento účel nejlepší! Pan Pavel je totiž geniální stratég a tohle dává největší smysl. Jeho mírové rozhovory s Gerasimovem byly pouhá zástěrka. Celé NATO na nás čeká, a spoléhá na nás.

Všechny tyto informace si můžete ověřit u paní Zuzany Majerové z Trikolory, která to ví a rozumí tomu mnohem lépe, než třeba paní Černochová. Aby nedošlo k omylu, té první můžete věřit, té druhé ne. V žádném případě to není naopak, tak to nepopleťte.

Vidíte? Blábolení není těžké. Nechcete mi za to také poslat nějaký ten peníz? Doporučuji blábolit všem, to moderní a zábavné. A lidi by se měli trochu otrkat v době, kdy na internetu může napsat kdokoli cokoli.

Autor: Petr Bříza | pátek 17.2.2023 12:15 | karma článku: 23,36 | přečteno: 945x
  • Další články autora

Petr Bříza

Obětní beránek

Jurečka se stal terčem aféry, která mi připadá naprosto absurdní. Podle mého názoru veřejnost zcela ztratila schopnost odlišit důležité problémy od těch okrajových.

17.1.2024 v 14:16 | Karma: 16,44 | Přečteno: 426x | Diskuse| Společnost

Petr Bříza

Snad Ukrajina ví, co dělá

Ukrajina znásobila útoky za ruské hranice. Má na to samozřejmě veškeré morální právo, nicméně čistě pragmaticky to může vést k mnohem horšímu stavu, než ve kterém se nachází teď.

31.12.2023 v 14:04 | Karma: 24,87 | Přečteno: 830x | Diskuse| Společnost

Petr Bříza

Nejsem ani Čech, ani Evropan

Necítím se ani tak, ani tak. Narodil jsem se tu, ale to je úplně jedno. Nejsem hrdý na svůj původ. Měl bych být? Na co přesně? Copak Češi jsou nějaký světový unikát?

14.11.2023 v 16:02 | Karma: 9,06 | Přečteno: 581x | Diskuse| Společnost

Petr Bříza

Jak vyhrát debatu

Když se dva hádají, třetí se směje. Ale kdo je ten třetí? Přemýšlejte. Neměli bychom se všichni tak trochu chytit za nos? Tento článek nebude příjemný. A bude trochu vulgární.

8.11.2023 v 20:20 | Karma: 11,01 | Přečteno: 326x | Diskuse| Společnost

Petr Bříza

Petr Pavel už prezidentuje, to je drzost

Média se naplnila fotografiemi Petra Pavla na bezpečnostní konferenci v Mnichově. Co tam dělá? Inaugurace ještě nebyla. Jakým právem už jedná Petr Pavel ve jménu našich občanů? Co si to vůbec dovoluje, pracovat napřed?

17.2.2023 v 17:46 | Karma: 35,62 | Přečteno: 1470x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Ruské vojsko dobylo další ves, hlásí Moskva. Padnout měla Novobachmutivka

28. dubna 2024  14:27,  aktualizováno  17:51

Sledujeme online Ruská vojska dobyla další vesnici v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, Novobachmutivku, uvedlo v...

KOMENTÁŘ: Trumpovy trampoty s potraty. Mohly by mu prohrát volby?

28. dubna 2024

Premium Donald Trump rozjíždí prezidentskou kampaň a průzkumy říkají, že to bude souboj prsa na prsa s Joem...

U Votic se srazila tři auta, ženu záchranáři letecky transportovali do Prahy

28. dubna 2024  15:57,  aktualizováno  16:33

U Votic na Benešovsku došlo k dopravní nehodě, havarovala zde tři osobní vozidla. Podle policie měl...

V Rakousku zemřel český turista, měl nehodu při jízdě na kajaku

28. dubna 2024  14:15,  aktualizováno  16:27

Při sobotní nehodě na kajaku nedaleko rakouské obce Scheffau zemřel 36letý Čech, uvedla rakouská...

  • Počet článků 51
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1649x
Nikdy nelituji toho, co jsem udělal, ale toho, co jsem neudělal.

Seznam rubrik